Jurta – 8m, egyrétegű

800 000Ft

Ez a jurta 8 méter átmérőjű, ún. négyfalas jurta, ami azt jelenti, hogy a kerege (oldalfal) négy részből áll. Magassága kb. 2,90-3,00 m.
Alkalmas bemutatókra, hagyományőrző csapatoknak, családoknak szállásként, illetve lakó kivitelben akár állandó lakhelyként is!
Alapterülete kb. 50m2, átmenetileg kényelmesen elfér benne  15-18 ember, vagy kényelmes lakhatást biztosít egy párnak, egy-két gyermekkel, ez esetben javasolt a szigetelt változat.
Beköltözhető, víz, villany bevezethető. Manapság már inkább lakójurtákra van igény, ezért hőszigetelt ablakot is tudok beépíteni a keregébe, ennek ára ablakonként 60.000 Ft beépítéssel együtt. Különleges “jurtakéményt” is tudok biztosítani a jurtához, ha a megrendelő kéri, ára 30-50000 Ft, jurtától függően.

Borítása: PVC.
Élettartam: korlátlan 🙂
Kizárólag rendelésre készül.
Elkészítési határidő min. 1 hónap.

Áraink ÁFA nélküli, nettó árak.

A jurta alapjának (dobogónak, kavicságynak) az elkészítése a megrendelő feladata.
Amennyiben feltétlenül szükséges, a szállításban tudunk segíteni, de az ezzel kapcsolatos költségeket felszámítjuk.

Figyelem! A jurta egy mozgó hajlék, “sátorszerűen” működik! Folyamatos gondoskodásra és gondozásra szorul! Nem vagyunk építési vállalkozók, a jurta pedig nem kőház, hogy ahova lerakjuk, úgy is marad 100 évig! A tulajdonos feladata, hogy az első szívességből történő bemutató felépítés után megtanulja kezelni, gondozni, lebontani, felépíteni! Aki ezt nem tudja megtenni, az még éretlen a jurta világára.
Aki pedig meg tudja tenni, annak a jurtájában ott a világmindenség 🙂

Kategória: