Szállítás, jótállás, adatkezelés, használat

Az ADATKEZELÉSről részletes tájákoztatás itt

Általános szerződési és felhasználási feltételek

Az „Atilla öröksége” böngészésével és használatával a felhasználó kijelenti: elolvasta az „Atilla öröksége” használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és elfogadta azokat.

Egyet nem értés esetén a rendszer természetesen nem használható.

Jogi tudnivalók a vásárlással kapcsolatban: 

A szolgáltatóra vonatkozó adatokról és az elektronikus szerződéskötés lépéseivel kapcsolatban az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény tartalmaz rendelkezéseket, az elállási jog gyakorlásának részletes feltételeit pedig 2014. június 13-tól a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szabályozza.

Természetesen az internetes vásárlásokra is vonatkoznak a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény és a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvényrendelkezései.

 További tudnivalók: http://www.nfh.hu/

 Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Ha egy termék drágulna, azt közöljük megrendelőnkkel, aki ezek után eldöntheti, hogy kéri-e a terméket, vagy eláll a vásárlástól.

Üzemeltetői adatok:

  • Cégnév: Atilla és Álmos Kft.
  • Székhely: 8984, Gombosszeg, Petőfi S. u. 35.
  • Adószám: 24278274-2-20

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:

Az Atilla és Álmos Kft. kizárólag háziipari termékeket forgalmaz.
A házhoz szállítás költségét a feltüntetett árak nem tartalmazzák.

Szállítási díjak:

Belföldi szállítási díjak a termékek kosárba tételekor láthatók és kiválaszthatók.
Külföldi szállítási díjak a csomagküldő szolgálat aktuális díjszabása szerint.
A számlát, nyugtát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjen megvizsgálni, és a terméken esetlegesen észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, valamint ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Megrendelés:

A rendelésről az Atilla és Álmos Kft. e-mailben visszaigazolást küld.
A megrendelt terméket a vásárláskor megjelölt módon juttatjuk el a megrendelőnek.

Jótállás:

Termékeinkre a törvény által előírt jótállást vállaljuk. Sérült, törött termékekre, nem megfelelő használatból eredendő meghibásodásra a jótállás nem érvényesíthető. A jótállás érvényesítéséhez a hibás terméket vissza kell küldeni. A visszaküldés postaköltsége a hatályos jogszabályok szerint a vásárlót terheli. A hibás/problémás termékeket ajánlott küldeményként kell postacímünkre feladni, a reklamáció jogszerűségének megállapítása után a terméket cseréljük és postázzuk a megadott címre.
A jótállás nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra.

Az Atilla és Álmos Kft. használata során rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a postának, futárszolgálatnak átadott, kiszállításhoz szükséges információk.

Köszönjük a megtiszteltetést és a bizalmat!